«Ματσάρες» και… φαβορί απόψε στο Europa League

Παιχνίδια με φαβορί, αλλά και εκείνα που θυμίζουν ένα μικρό… Champions League την αποψινή βραδιά. Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία είναι εκείνο μεταξύ της Λάτσιο και της Σεβίλλης στη Ρώμη, όπου χθες το βράδυ σημειώθηκαν με επεισόδια στην ιταλική ομάδα και οπαδοί των δύο ομάδων να αλληλομαχαιρώνονται και έναν εξ αυτών να μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο! 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ενδιαφέρουσα αναμένεται και η αναμέτρηση της Σπόρτιγκ Λισαβόνας με τη Βιγιαρεάλ. Οι δύο ομάδες από την Ιβηρική Χερσόνησο έχουν περάσει αρκετά χρόνια στο «σεντόνι», αλλά τώρα καλούνται να διακριθούν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν, επίσης, η Σέλτικ και η Βαλένθια, όπως η Γαλατασαράι που υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη την Μπενφίκα.

Φαβορί για την πρόκριση είναι η Τσέλσι και η Νάπολι, οι οποίες φιλοξενούνται σήμερα από την Μάλμε και τη Ζυρίχη, αντίστοιχα. Ιδιαίτερα οι Λονδρέζοι θέλουν να… ξεπλύνουν τη βαριά ήττα με 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα.

Τέλος, η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της ΜΠΑΤΕ και ο Έμερι θέλει σιγά-σιγά η ομάδα να του έχει πιο σταθερή απόδοση, αφού το τελευταίο διάστημα έχει σκαμπανεβάσματα και δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σημαντικό σερί από νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα της φάσης των «32» του Europa League

Φενερμπαχτσέ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

1-0 (12/02)

ΜΠΑΤΕ-Άρσεναλ (19:55)
Γαλατασαράι-Μπενφίκα (19:55)
Κράσνονταρ-Λεβερκούζεν (19:55)
Λάτσιο-Σεβίλλη (19:55)
Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου (19:55)
Ραπίντ Βιέννης-Ίντερ(19:55)
Ρεν-Μπέτις (19:55)
Σλάβια Πράγας-Γκενκ (19:55)

Σέλτικ-Βαλένθια (22:00)
Κλαμπ Μπριζ-Σάλτσμπουργκ (22:00)
Ζυρίχη-Νάπολι (22:00)
Μάλμε-Τσέλσι (22:00)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Άιντραχτ Φρανφούρτης (22:00)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Βιγιαρεάλ (22:00)
Βικτόρια Πλζεν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00)

To Top