Ματσάρες με Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί και Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οκτώ παιχνίδια περιέχει το σημερινό (26/11) πρόγραμμα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με ματς τα οποία μπορούν να κρίνουν πρόκριση στην επόμενη φάση. Φυσικά ξεχωρίζουν οι μεγάλες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης- Παρί και Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ας τα πάρουμε, όμως από την αρχή. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει στην επόμενη φάση, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα την συνοδεύσει αν την κερδίσει απόψε στο Μπερναμπέου. Η Κλαμπ Μπριζ, η οποία φιλοξενείται από την Γαλατάσαραϊ, αν δεν κερδίσει ή αν επικρατήσει η Ρεάλ, τότε δεν θα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι από την άλλη δεν έχουν ελπίδες, ενώ αν ηττηθούν δεν θα μπορούν να συνεχίσουν ούτε στο Europa League.

Στον δεύτερο όμιλο εκείνο του Ολυμπιακού, η Μπάγερν έχει περάσει, ενώ η Τότεναμ με νίκη θα προκριθεί επίσης στους «16» του Champions League. O Ερυθρός Αστέρας με ήττα επί των Βαυαρών θα βρίσκεται εκτός επόμενης φάσης, όπως και οι «ερυθρόλευκοι» αν δεν κερδίσουν τους Λονδρέζους.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ κι αν δεν ηττηθεί ή αν η Ντιναμό δεν κερδίσει την Αταλάντα, τότε «κλειδώνει» θέση στις δύο κορυφαίες του γκρουπ. Οι Ουκρανοί προκρίνονται αν κερδίσουν τη Σίτι και η Ντιναμό χάσει από την Αταλάντα. Η Ντιναμό δεν θα έχει ελπίδες αν ηττηθεί από την Αταλάντα και η Σαχτάρ κερδίσει την ομάδα του Πεπ. Τέλος, οι Ιταλοί αν δεν επικρατήσουν της Ντιναμό, ή αν η Σακτάρ πάρει τον τρίποντο κόντρα στη Σίτι, τότε δεν θα έχουν την δυνατότητα πρόκρισης.

Όσον αφορά τον τέταρτο όμιλο, η Γιουβέντους έχει περάσει, ενώ η Ατλέτικο προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία και στις δύο παιχνίδια. Η Λοκομοτίβ δεν προχωρά στο Champions League με ήττα απέναντι στη Λεβερκούζεν ή αν έρθει ισόπαλη και την ίδια ώρα η ομάδα του Σιμεόνε αποφύγει την ήττα. Η Λεβερκούζεν με ήττα «κατοχυρώνει» τέταρτη θέση, ενώ με νίκη διατηρεί ελπίδα ακόμη και για δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

19:55  COSMOTE SPORT 5 HD
Γαλατάσαραϊ – Μπριζ

19:55  COSMOTE SPORT 6 HD
Λοκομοτίβ Μόσχας – Λεβερκούζεν

22:00  COSMOTE SPORT 4 HD
Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

22:00  COSMOTE SPORT 9 HD
Αταλάντα – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

22:00  COSMOTE SPORT 8 HD
Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ

22:00  COSMOTE SPORT 7 HD
Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

22:00  COSMOTE SPORT 3 HD
Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου

22:00  COSMOTE SPORT 2 HD
Τότεναμ – Ολυμπιακός

To Top