ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ματσούκας: “Ο Άρης το μεγάλο φαβορί να επιστρέψει εκεί που ανήκει”

O Λευτέρης Ματσούκας, ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την νίκη του Άρη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

 

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είπαμε και πριν από το παιχνίδι ότι θα μπούμε να παίξουμε και να το χαρούμε. Είναι μεγάλο φαβορί για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Από δικά μας λάθη ο Άρης μπήκε μπροστά ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από την ευκαιρία με τον Καπνίδη είχαμε τον μονόλογο στο παιχνίδι αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Μας αφήνει γλυκιά γεύση γιατί καταφέραμε να κοιτάξουμε τον Άρη στα μάτια».

Για το εάν νιώθουν οι αντίπαλοι ότι έχουν απέναντι τους ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί όταν αγωνίζονται με τον Άρη: «Ο Άρης έχει πάρα πολλά παιδιά που έχουν παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής είναι τελείως διαφορετικό, πάει στη μονομαχία, στη δύναμη και στο ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Ατομικά είναι καλός αλλά σαν ομάδα έχει κάποια προβλήματα. Όλο αυτό το άγχος που υπάρχει, γυρνάει μπούμερανγκ. Για να πας στην Α πρέπει να περάσεις από τη Β. Όσο για τα σκαμπανεβάσματα που έχει θεωρώ ότι οφείλονται στο ότι δεν έχει μπει στο κλίμα της Β Εθνικής και αυτό έχει σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Άρη».

Τέλος επισήμανε ότι: «Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές θα κριθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και θα πάει μέχρι το τέλος. Το θέμα του γηπέδου το αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες και λόγω της κρίσης φροντίζουν για άλλα πράγματα. Έχουν αφήσει τα γήπεδα σε δεύτερη μοίρα αλλά για να υπάρχει καλό ποδόσφαιρο θα πρέπει να υπάρχουν όμορφα γήπεδα, κόσμος και να μην υπάρχουν επεισόδια».

To Top