Μαυραειδής: «Να τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα»

Ο Νταν Μαυραειδής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Άρη στον δεύτερο γύρο του Γιούροκαπ. Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν με πέντε ήττες την ευρωπαϊκή τους πορεία και ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως θα μπορούσαν να τα είχαν πάει και καλύτερα.

Ο 23χρονος παίκτης τόνισε μετά το τέλος του ματς: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον δεύτερο γύρο του Γιούροκαπ. Κάναμε πέντε ήττες και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαυραειδή ο οποίος στην συνέχεια δήλωσε: «Παίξαμε κόντρα σε δυνατές ομάδες με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς από εμάς. Μάθαμε πολλά από την ευρωπαϊκή παρουσία μας και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε έξι αγώνες και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί».

Αναφορικά με τις τελευταίες έξι αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος ο απόφοιτος του Πρίνσετον υπογράμμισε: «Πλέον έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα και αυτό θα είναι καλύτερο. Θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στα παιχνίδια που απομένουν. Θα μας βοηθήσει επίσης να ξεκουραστούμε ενώ πλέον δεν θα έχουμε και δύσκολα ταξίδια».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top