Μαυραειδής: “Στο μυαλό μας μόνο η Ρουντούπις”

Ο Νταν Μαυραειδής έκανε δεύτερο συνεχόμενο πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε πάλι σημαντικά και ως πλέι μέικερ. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Αλεξανδρή ο οποίος βλέπει στα μάτια του 22χρονου γκαρντ έναν μαχητικό παίκτη ο οποίος παλεύει σε κάθε φάση και δίνει το 100% για την ομάδα.

Ο απόφοιτος του Πρίνστον μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Ίκαρο τόσο για την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα αλλά και την δύσκολη αποστολή που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κίτρινοι στην Λιθουανία κόντρα στην Ρουντούπις. «Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Είχαμε ενέργεια παίξαμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση είχαμε υπομονή. Νομίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό υπάρχει καλή χημεία ανάμεσα στα παιδιά και νομίζω ότι στην συνέχεια θα παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο», είπε ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ.

Για την προσεχή αντίπαλο του Άρη για το Γιούροκαπ, Ρουντούπις ο Μαυραειδής δήλωσε: «Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην Ευρώπη. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η Ρουντούπις. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την πρώτη μας νίκη στο Γιούροκαπ. Η Ρουντούπις είναι μία καλή ομάδα όμως νομίζω ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα και με πλάνο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

To Top