Μαυροβουνιώτης στο PRESSARIS: «Η νίκη επί της ΜΕΝΤ μας άνοιξε την όρεξη! Πάμε έτσι μέχρι τέλους για να σώσουμε την ομάδα!»

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στον χθεσινό αγώνα με τη ΜΕΝΤ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης, ήταν ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS για τη σημασία αυτού του θετικού αποτελέσματος και για το τι προσδοκά στη συνέχεια.

«Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, το αντιμετωπίσαμε εξ΄ αρχής σαν ‘τελικό’, όπου στόχος μας ήταν να πάρουμε μία καθαρή νίκη. Τελικά, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Η νίκη αυτή μας άνοιξε την… όρεξη και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης στο σαββατιάτικο ματς στην Ορεστιάδα».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος των «κίτρινων» μέχρι το τέλος της χρονιάς και το αν προλαβαίνουν ν΄ αποφύγουν τα πλέι-άουτ, ο 24χρονος ακραίος της ομάδας είχε να πει: «Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Κάθε σετ και κάθε πόντος είναι πλέον πολύ σημαντικός. Το θετικό είναι ότι πήραμε και την ισοβαθμία με τη ΜΕΝΤ, σε περίπτωση που στο φινάλε έχουμε ίδιους βαθμούς», για να σταθεί στο ότι: «Σίγουρα, το ν΄ αποφύγουμε τα πλέι-άουτ τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο. Όμως, στον αθλητισμό ποτέ μην λες ποτέ! Στόχος πάνω απ΄ όλα είναι να σώσουμε την ομάδα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοικούντων και έδωσε το παρών χθες το απόγευμα στη Μίκρα: «Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας, που ήρθαν χθες στο γήπεδο και μας στήριξαν. Εύχομαι στη συνέχεια να είναι ακόμα περισσότεροι και ν΄ αποτελέσουν τον έβδομο παίκτη μας».

To Top