ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαυροκεφαλίδης: “Νίκησε δίκαια ο Άρης”

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ αναγνώρισε την ανωτερότητα του Άρη.

“Είναι γεγονός ότι προερχόμαστε από μία κακή ήττα. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον Άρη. Χάθηκε ένας στόχος, που θα μπορούσε να μας είχε ανεβάσει και ψυχολογικά. Είναι βέβαιο ότι αν προκρινόμασταν θα παλεύαμε για το κάτι καλύτερο στο Κύπελλο. Αποκλειστήκαμε. Αφοσιωνόμαστε στο Πρωτάθλημα, αλλά βεβαίως και στην Ευρώπη” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Δεν πρόκειται να κοιτάξουμε πίσω. Ο αγώνας με τον Άρη τελείωσε. Ο Άρης νίκησε δίκαια. Θα κοιτάξουμε πίσω εμείς, εσωτερικά, μόνο και μόνο για να δούμε τι δεν κάναμε σωστά. Και να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Παρακολουθώ τι γίνεται, τι λέγεται, τι γράφεται. Δεν νομίζω, ότι βγαίνει κάτι με το να επιρρίπτουμε ευθύνες δεξιά ή αριστερά και να δείχνουμε με το δάκτυλο τον άλφα ή τον βήτα. Είναι δική μας δουλειά να βρούμε τι φταίει και να προχωρήσουμε. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση θα βρούμε τι φταίει. Και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Πρέπει να επέλθει η ηρεμία και να προχωρήσουμε.

Είμαι από εκείνους, που στην καριέρα μου ουδέποτε επικαλέσθηκα, όμως, τα όποια προβλήματα. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, μπαίνεις για να κερδίζεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όπως δεν υπήρχαν και στον αγώνα της Θεσσαλονίκης”.

To Top