Μαυροπάνος: «Όταν μιλήσω με την Άρσεναλ, θα ξέρω το μέλλον μου»

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος μίλησε για τη θητεία του στη Γερμανία με τη Στουτγκάρδη, αλλά και για το μέλλον του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “Bild” ο νεαρός αμυντικός υποστήριξε πως η γερμανική ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα και αποκάλυψε το… μυστικό για την επάνοδο από δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

“Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν”, ανέφερε αρχικά ο Μαυροπάνος και συνέχισε: “Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ήξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ήταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου”.

Όσο για την επάνοδο του μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, είπε: “Έχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κάνω έξτρα προπόνηση. Το ξεκίνησα αυτό στην Άρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο”.

To Top