ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μαχαίρια” για Μπλάζιτς – Τον ήθελε ο ΟΦΗ, τον… ανακοίνωσε η Λαμία

Κάτοικος Λαμίας θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μάρκο Μπλάζιτς. Ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε το τελευταίο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Καλλονής, πραγματοποιώντας 9 εμφανίσεις με τους Λέσβιους, έχοντας και μία ασίστ στο ενεργητικό του. Ο Μπλάζιτς έχει στο βιογραφικό του γεμάτες χρονιές με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, σε Σερβία, Σλοβακία και Ρωσία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Σέρβο μέσο Marco Blazic για τα επόμενα 2 έτη. Ο Marco Blazic γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1985 (ηλικία 30). Έχει ποδοσφαιρική θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, στην RADNICKI NIS και Καλλονή. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας της και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες

Την ίδια ώρα, καυστική ήταν οι ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ για τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στους Κρητικούς κατέληξε στη Λαμία.

Στον ΟΦΗ κατηγόρησαν τον παίκτη και τον μάνατζέρ του για εκβιασμό, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν υποκύπτει σε τέτοιες μεθόδους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ δεν παρακαλάει κανένα Μπλάζιτς. Αυτός θα έπρεπε να παρακαλάει να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Η ομάδα μας δεν θα υποκύψει σε κανένα εκβιασμό από παίκτη ή μάνατζερ, αλλά θα βαδίσει αυστηρά στο πλάνο που έχει αποφασίσει. Το μοναστήρι να’ ναι καλά!».

To Top