ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαχητής ζωής και οπαδός του Άρη ο πρωταγωνιστής του promo video για τα διαρκείας!

Ο πρωταγωνιστής του promo video του Άρη για τα εισιτήρια διαρκείας δεν είναι ηθοποιός, δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι ο Νίκος Λαμπρούλης, οπαδός του Άρη, αλλά πάνω από όλα ένας μαχητής της ζωής!Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Γιαννάκη!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Λαμπρούλης είναι διαβητικός, αλλά αυτή η ασθένεια όχι μόνο δεν τον έχει “ρίξει”, αλλά φροντίζει καθημερινά να την… καταπολεμά μέσω του αθλητισμού και της αγάπης του για το τρέξιμο. 

Πριν από λίγο καιρό είχε φιλοξενηθεί στο Yellow Radio και μίλησε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του διαβήτη και αναφέρθηκε και στον Άρη. “Ο Άρης είναι μάχη. Δεν ξέρω αν και αυτό το μικρόβιο μου έδωσε κουράγιο. Καταβάλλω μια προσπάθεια να περάσω το μήνυμα ότι με τον αθλητισμό μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας”, είχε πει αρχικά και αναφέρθηκε στην ασθένειά του:

“Έχω διαβήτη τύπου 1. Είναι η κατηγορία που το πάγκρεας σταματάει να εκκρίνει ινσουλίνη ξαφνικά. Ο ασθενής εμφανίζει κάποια συμπτώματα όπως ξηροστομία, συχνή δίψα και απώλεια βάρους. Η αρχή ήταν πολύ δύσκολή. Ήταν άγνωστο για μένα και την οικογένεια μου. Θέλω να τονίσω ότι η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση και στην αναγνώριση του διαβήτη. Ειδικά όταν εμφανίζεται σε παιδάκια η οικογένεια πρέπει να τα διαχειριστεί πολύ σωστά.  Χρειάζεται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη και ενημέρωση. Θέλω να δώσω λίγο κουράγιο στους ανθρώπους αυτούς με αυτή την ενημέρωση”.

To Top