Μαύρη σελίδα… Πόσες πίκρες θα αντέξει ακόμη αυτός ο κόσμος;

Μαύρη σελίδα, μια ακόμη “μαχαιριά” στην υπερηφάνεια του κόσμου του Άρη, γράφτηκε στην Ελευθερούπολη… Ο Άρης έμεινε στο 0-0 κόντρα στον… υποβιβασμένο Ορφέα, λέγοντας το πιο πικρό αντίο στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής, τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός με την νίκη του (1-0) επί της Δόξας σφράγισε την πρώτη θέση. Αυτήν που έπρεπε να είχε κατακτήσει ο Άρης… Μέτρια έως κακή εμφάνιση από την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, η οποία ήταν ουσιαστικά… απούσα από ένα τέτοιο παιχνίδι. 

Με τον κόσμο του Άρη να δίνει την ώθηση από την κερκίδα, ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με μοναδικό στοχο την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος, χωρίς να βρει ωστόσο τον απαιτούμενο ρυθμό στο παιχνίδι του.

Μόλις στο 5΄ο Ν΄Λουντούλου είδε το σουτ του να αποκρούεται από τον Παγκάκη για να ακολουθήσει ένα ακόμα σουτ του Σανιά στο 13΄ το οποίο πέρασε πολλά μέτρα αουτ.

Στο 27΄ο Ν΄Λουντούλου σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα αουτ για να ακολουθήσει η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη στο πρώτο μέρος με τον Πόι στο 43΄, όταν μετά από κατέβασμα του Καπνίδη, ο Αργεντινός νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παγκάκη

Μέτριος έως και κακός στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τέσσερις ευκαιρίες σε ένα τετράλεπτο για τον Άρη που είχε δοκάρι στο 61΄με τον Πόι σε κεφαλιά του Αργεντινού.

Ακολούθησαν εξαιρετικές επεμβάσεις του Παγκάκη σε Ν΄Λουντούλου και Πόι, απομάκρυνση πάνω στη γραμμή στο 66΄ενώ στο 70΄ο Άρης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι με την κεφαλιά του Σαμαρά, έπειτα από κορνερ του Νάκα!

Κωνσταντινίδης δύο φορές στη συνέχεια με κεφαλιές, είδε την μπάλα να περνά αουτ στην πρώτη και στο 80΄να την αποκρούει εξαιρετικά ο Παγκάκης, που είναι σήμερα εξαιρετικός.

Στο 80΄σταμάτησε και πάλι τον Κωνσταντινίδη που πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα το φαουλ του Νάκα πέρα λίγο αουτ.

Στο 89΄ο Νάκας αστόχησε απελπιστικά, αμαρκάριστος από την μεγάλη περιοχή μετά παό πάσα του Πόι.

ΟΡΦΕΑΣ: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμεντσάλης, Αϊβάζης, Τσίτσι, Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης (84΄Βακιρτζής), Κερμενίδης, Κυγαής

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Φερνάντες, Νάκας, Σουνάς, Σανιά, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (64΄Κωνσταντινίδης), Πόι

Διαιτητές: Zoύγρας (Κοζάνης) Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας) – Τζιουβάρας (Κοζάνης) Παρατηρητής: Στρατούδης (Έβρου)

To Top