Μαύρος: «Όπου φτώχεια και γκρίνια»

Κριτική στον Νίκο Κωστένογλου προπονητή της ΑΕΚ και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί άσκησε η παλιά δόξα της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμάς Μαύρος.

Αναφορικά με την κίνηση του Κωστένογλου να ζητήσει από τους μικρότερους να… γυαλίσουν τα παπούτσια των μεγαλύτερων της ομάδας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Για μένα δεν είναι λύση αυτή. Αν ο Κωστένογλου έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα ιεραρχίας και σεβασμού ανάμεσα στους παίκτες, πρέπει πρώτος απ’ όλους να δίνει αυτός το παράδειγμα. Αν όντως δεν υπάρχει σεβασμός, θα έπρεπε να τους μιλήσει και να βρει έναν άλλο τρόπο για τους δείξει πιο είναι το σωστό. Όχι να τους πει, «γυαλίστε τα παπούτσια των παλιών». Αντίθετα ήταν πολύ σωστή η απόφασή του για έξτρα προπόνηση των παικτών που χρειάζονται ατομική βελτίωση. Αυτό το επικροτώ. Μάλιστα, ο Κωστένογλου ίσως να αδίκησε τον εαυτό του, γιατί μία πολύ σωστή απόφαση επισκιάστηκε από το γυάλισμα των παπουτσιών».

Και πρόσθεσε ότι οι διενέξεις στις τάξεις της «Ένωσης» πρέπει να λύνονται εντός αυτής και όχι δημόσια:

«Όπου φτώχεια και γκρίνια. Αυτό ξέρω εγώ. Δεν είναι εικόνα αυτή. Να αντιδικούν οι παίκτες με τον πρόεδρο. Πρέπει ό, τι θέλουν να πουν να το λένε μεταξύ τους κι όχι με αυτόν τον τρόπο».

To Top