Μείον ένας υποψήφιος για τον πάγκο της Άρσεναλ

Το… σαφάρι για τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ καλά κρατεί, αν και από τη λίστα των ιθυνόντων της βγήκε ένα σημαντικό όνομα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποχωρεί μετά από 22 χρόνια από τον πάγκο της Άρσεναλ και αφήνει ορφανή τη θέση του. Οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» έχουν ήδη σχηματίσει μια λίστα σχετικά με τον αντικαταστάτη του Αλσατού, ο οποίος έχει να κουβαλήσει βαρύ φορτίο.

Το πρώτο όνομα που αναφέρθηκε είναι εκείνο του Λουίς Ενρίκε. Εντούτοις, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν επιθυμεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, όπως αναφέρει η Daily Mirror.

Από ‘κει και πέρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα ονόματα των πρώην ποδοσφαιριστών της, Πατρίκ Βιεϊρά και Μικέλ Αρτέτα, με τους διοικούντες των Λονδρέζων να προσανατολίζονται να κλείσουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (14 Ιουνίου).

Στην προαναφερθείσα λίστα συμπεριλαμβάνονται επίσης τα ονόματα του προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, αλλά και του προπονητή της Χοφενχάιμ, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με όλες αυτές τις περιπτώσεις να έχουν όμως πολλές δυσκολίες για διαφορετικούς λόγους.

To Top