ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλα ονόματα στα φετινά «ΑΡΗΣΤΕΙΑ» – Παρών και ο Γρηγοριάδης!

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα φετινά «Αρήστεια», που θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο ο Άρης. Αραούζου, Φωκαΐδης και Νέγρης, προστέθηκαν στους Γρηγοριάδη και Λυμπερτά.

Ο Άρης θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γέμελο και τους τρεις αθλητές του, που θα κάνουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την προετοιμασία στο υψόμετρο του Φον Ρομέ. Η Κέλλυ Αραούζου, ο Αντώνης Φωκαΐδης και ο Δημήτρης Νέγρης θα κολυμπήσουν στο Ποσειδώνιο, σχεδόν δύο μήνες μετά την προηγούμενη παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη για τα «Αλεξάνδρεια», στα οποία μάλιστα ο Νέγρης είχε πιάσει όριο στα 400μ. ελεύθερο για το ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων της Ουγγαρίας.

Η συμμετοχή της Αραούζου θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις μεγάλες αποστάσεις, στις οποίες θα συμμετάσχει και η Μαριάννα Λυμπερτά. Η πολύπειρη κολυμβήτρια διεκδικεί το όριο για τους Ολυμπιακούς μέσω των 800μ. ελεύθερο, αφού δεν τα κατάφερε στο Καζάν μέσω του open water και σίγουρα η παρουσία της Αραούζου στην ίδια κούρσα και ο μεταξύ τους συναγωνισμός θα λειτουργήσει θετικά γι’ αυτήν. Παρόν φυσικά θα είναι και ο Άρης Γρηγοριάδης στην πρώτη του… κομπλέ παρουσία σε μίτινγκ, το οποίο θα λειτουργήσει ως τεστ ενόψει του ISM στο Βερολίνο στις αρχές Μαρτίου, όπου θα κυνηγήσει όριο για το ευρωπαϊκό του Λονδίνου.

Πηγή: aquaplanet.gr

To Top