Μεγάλη διαφορά Άρη – Χατζηβρέττα για τον διακανονισμό!

Κανένα σημείο επαφής δεν υπάρχει ανάμεσα στον Άρη και στον Νίκο Χατζηβρέττα. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε από την επαφή που είχε ο Λευτέρης Αρβανίτης με τον δικηγόρο του παίκτη.

Η πλευρά του 35χρονου παίκτη, όπως ειπώθηκε, συζητά μόνο σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις σε ότι αφορά τα οφειλόμενα της τάξης των 250.000 ευρώ που υπάρχουν απέναντι της για τη διετία (2009-11) που αγωνίστηκε στους κίτρινους. Η πρόταση για μεγάλο «κούρεμα» των οφειλών και αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε βάθος χρόνου που έγινε σε όλους τους παίκτες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ (σύμφωνα με το πλάνο που αποφασίστηκε από τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ) απορρίπτεται από τον Χατζηβρέττα, ο οποίος περιμένει να ακούσει κάτι διαφορετικό στην επόμενη επαφή των δυο πλευρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η περίπτωση του πρώην αρχηγού της ομάδας είναι μια από τις δυσκολότερες που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση και λόγω του ύψους του χρέους αλλά και γιατί η πλευρά του έχει κινηθεί εδώ και μήνες δικαστικά για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα (έχει σφραγίσει επιταγές και εκδόθηκε διαταγή πληρωμής).

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες ο Θεσσαλονικιός παίκτης είχε «μπλοκάρει» μια δόση της χορηγίας του ΟΠΑΠ, την οποία στη συνέχεια «ξεμπλόκαρε» σε μια κίνηση καλής θέλησης. Τον επόμενο μήνα ο Άρης είναι προγραμματισμένο να λάβει κι άλλη δόση αλλά είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να την εκταμιεύσει.

 

To Top