Μεγάλη Εβδομάδα με αγώνες‏

Καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους. Ξεκίνησε για την θρησκεία μας η εβδομάδα των παθών, καθώς μπήκαμε αισίως στη Μεγαλη Εβδομάδα. Έπειτα μίας από τις χειρότερες στοιχηματικά Κυριακή, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι σημερινές αναμετρήσεις. Παμε λοιπόν να δούμε αν θα είναι όντως για εμάς αυτή η Δευτέρα Μεγάλη!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ κλείνει ο αγώνας ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Σάντερλαντ. Μάχη για την σωτηρία η συγκεκριμένη αναμέτρηση, κυρίως όμως για τους γηπεδούχους που κυμαίνονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι “Χωριατες” δεν έχουν πολλά περιθώρεια για ήττα με λογικο επακόλουθο να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Σε λίγο καλύτερη μοίρα βρίσκεται η ομάδα του Ντι Κάνιο, που με τον τελευταίο στον πάγκο έκανε το απόλυτο των νικών στις δύο αγωνιστικές που έκατσε στον πάγκο. Γνωστό έγινε ότι οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι η Ρέντιγκ και η ΚΠΡ. Αναμένουμε κλειστό ματς με πρώτιστο στόχο των δύο ομάδων να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Συνεχίζουμε στην Β’ κατηγορία Γερμανίας, όπου η αδιάφορη Κόμπους υποδέχεται την ιστορική Καϊζερσλάουτερν. Η Κάιζερ με ενδεχόμενη νίκη απόψε απομακρύνεται 4 βαθμούς από την ανταγωνίστρια της για την τρίτη θέση Κολωνία, που εχθές υπέστη νέο στραβοπάτημα από το Μόναχο 1860. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους καθώς οι Μπόνερ και Σόρενσεν δεν θα αγωνιστούν λόγο τραυματισμού. Από την αντίπερα, 5 αγωνιστικές έχει να κερδίσει εκτός έδρας η Καϊζερσλάουτερν και σήμερα της δίνεται ευκαιρία να σπάσει αυτην την κακοδαιμονία! Υποφερτή η απόδοση στο διπλό.

Ψηλότερα, και στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σουπερέταν στην Σουηδία, το ματς που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην Γιονσεπινγκ και την Άνγκελχολμς. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν καλή εικόνα σε όλα τους τα παιχνίδια πέρα του τελευταίου και δεν φαίνεται να υποπέσει σε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα με μια κατά πολύ υποδεέστερη αντίπαλο. Είναι βασική υποψήφια για την άνοδο και την στηρίζουμε αβλεπί σε αποδόσεις κοντά στο 2.00!

Τέλος ακόμη πιο βόρεια στην μικρή κατηγορία της Νορβηγίας Βαρντ και Φρεντρικσταντ τίθενται αντιμέτωπες στο τελευταίο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής. Σε τιμές αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι και είναι να απορείς γιατί. 2 νίκες στα τελευταία ματς και ανοδική πορεία, εν αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ηττήθηκαν με την Μπρινε και την Σάντεφορτν. Στις ίδιες αποδόσεις ο άσσος και η ισοπαλία δίνεται στον ΟΠΑΠ. Στο 1Χ εμείς θα την στηρίξουμε!

Προτείνουμε:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (UNDER)

ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΆΟΥΤΕΡΝ (2)

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ (1)

ΒΑΡΝΤ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ (1Χ)

To Top