Μεγάλη επιτυχία και επτά μετάλλια για τους ξιφομάχους του Άρη (photos)

Οι ξιφομάχοι του Άρη κατέκτησαν 7 συνολικά μετάλλια, (3 χρυσά, ένα αργυρό, 3 χάλκινα) στο Kid’s Cup  Fencing Grand Prix που διεξήχθη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 17 Μαρτίου.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: “Την αρχή έκανε η Νικολέτα Φραγκοπούλου που στην κατηγορία U14 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία η Μαρία Τραμπούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο αθλήτριες του ΑΡΗ κατά την απονομή σήκωσαν ψηλά την σημαία του ΑΡΗ μας.

Στην κατηγορία U14 στα αγόρια ο Γκύ Λεωτόν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Τριπλή επιτυχία είχαμε στην κατηγορία U11 κοριτσιών, όπου τρεις αθλήτριες του ΑΡΗ βρέθηκαν στο βάθρο. Συγκεκριμένα η Γαβριέλλα Γραβάνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Αναστασία Φραγκοπούλου το αργυρό και η Εβίτα Καβέλη το χάλκινο. Οι τρεις αθλήτριες μας κατά την απονομή κιτρίνισαν το βάθρο και μας έκαναν υπερήφανους σηκώνοντας μαζί το λάβαρο της ομάδας μας. Να σημειώσουμε επίσης ότι στην έκτη θέση της κατηγορίας κατατάχτηκε και η νεότερη αθλήτρια του ΑΡΗ μας, η Ολυμπία Λυγούρα.

Στην κατηγορία U11 στα αγόρια ο Θωμάς Γρόλλιος κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Κατά την απονομή σήκωσε και αυτός με τη σειρά του ψηλά τη σημαία του ΑΡΗ μας. Στην οκτάδα επίσης της κατηγορίας βρέθηκαν ακόμη τρεις αθλητές της ομάδας μας, ο Χρήστος Σουσούρας, ο Τίμος Γιακουστίδης και ο Λάζαρος Λεωτόν. Ειδική μνεία επίσης στον μικρότερο αθλητή της κατηγορίας Αριστοτέλη Γρόλλιο ο οποίος πάλεψε με πείσμα με μεγαλύτερους του χωρίς να λυγίσει.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την μεγάλη τους αγωνιστικότητα και τις άριστες επιδόσεις τους.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας για το αξιόλογο έργο τους και την στήριξη τους”.

 

To Top