“Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη”

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρη, Μιχάλης Ρωμανίδης, μίλησε για τον αυριανό (22/12, 19:30) ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ του Άρη και του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και οι δύο ομάδες έχουν στόχο να παίξουν στον τελικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία από τη στιγμή που δεν διασταυρώνονται στον τελικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα… Ο Άρης είναι μια νεανική ομάδα, η οποία παίζει πάρα πολύ καλά σε πολλά παιχνίδια. Έχουν πολύ καλή χημεία, διάθεση και ενέργεια τα παιδιά. Φυσικά οι περισσότεροι έχουν και μεγάλο ταλέντο. Υπάρχουν και οι προσθήκες κάποιων έμπειρων παικτών και νομίζω στο Αλεξάνδρειο ο Άρης έχει μεγάλη τύχη για αυτό το παιχνίδι».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και την Εφές: «Δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε, καθώς είναι ένα δημοσίευμα μόνο. Το μπάσκετ είναι επαγγελματικό και μπορούν να έρθουν προτάσεις για παίκτες και προπονητές, όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα…», είπε και πρόσθεσε για το γεγονός πως ο προπονητής του Άρη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι πριν τον αυριανό ημιτελικό: «Είναι προς τιμήν του να μην θέλει να αναφερθεί για το θέμα από τη στιγμή που υπάρχει ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι».

Για την πορεία του Άρη μέχρι τώρα: «Κάνει μια καλή πορεία… Παίζουν αρκετά καλά σε πολλά παιχνίδια και η πορεία του είναι θετική με βάση τη δυναμικότητα άλλων ομάδων και την απειρία που έχουν κάποια παιδιά, Είναι ομάδα του προπονητή και παίζει στο 100%, έχει διάθεση και ενέργεια στο γήπεδο και σε καλή μέρα μπορεί να κερδίσει τις υπόλοιπες ομάδες εκτός από τους δύο μεγάλους».

Για το γεγονός πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα είναι στον τελικό μετά από 7 χρόνια: «Αυτό είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια που οι δύο «μεγάλοι» δεν έχουν διασταυρωθεί σε προημιτελικό ή ημιτελικό. Δίνει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν κίνητρο να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου».

To Top