Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα Απόλλων-Άρης

Οι Πατρινοί περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Άρη και ήδη όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Εννοείται ότι στο γήπεδο θα βρεθούν και οπαδοί του Άρη, αφού ο σύνδεσμος SUPER 3 στην Πάτρα είναι από τους πιο δυνατούς και ενεργούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πελοπόννησος” “ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Απόλλωνα με τον Αρη, τα οποία κυκλοφόρησαν από την Δευτέρα και προπωλούνται με έκπτωση-δώρο

της διοίκησης προς τους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια στα δύο «πέταλα» στις κερκίδες Γ’ και Δ’ θα κοστίζουν στα εκδοτήρια πριν την έναρξη 10 ευρώ και τα εισιτήρια στην κερκίδα Β’, (αυτή πίσω από τον πάγκο του Απόλλωνα) θα κοστίζουν 13 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια για τις υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις θα κοστίζουν 15 ευρώ. Ομως τα εισιτήρια στις κερκίδες Γ’ και Δ’ προπωλούνται 8 ευρώ και για την κερκίδα Β’ 10 ευρώ. Προσοχή, αυτές οι τιμές των 8 και 10 ευρώ θα ισχύουν στην προπώληση. Για όσους δηλαδή φροντίσουν νωρίς και μέχρι το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το μεσημέρι να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Αρη. Οσοι προτιμήσουν τα εκδοτήρια πριν το τζάμπολ θα τα πληρώσουν 10 και 13 ευρώ αντίστοιχα.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα, στο κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων), στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων), στο κατάστημα Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων), στο κατάστημα «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149 και στα γραφεία της «Π», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων)”.

 

To Top