Μεγάλη κινητοποίηση στα Χανιά ενόψει Άρη!

Στην μαζική παρουσία του κόσμου των Χανίων ποντάρουν στον Πλατανιά ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη, ώστε να δοθεί η απαραίτητη ψυχολογική ώθηση και να αποφευχθεί οποιοδήποτε βαθμολογικό στραβοπάτημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα Χανιά, πολύ καιρό είχε να γίνει τέτοια κινητοποίηση. Για τον λόγο αυτό το κάλεσμα γίνεται καθημερινά, οργανωμένα και με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

Ιδίως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, στο δημοφιλέστερο γκρουπ φίλων του Πλατανιά στο facebook (αριθμεί περισσότερα από 2500 μέλη) έχει αναρτηθεί μήνυμα που αναδημοσιεύεται συνεχώς στο πέρας της ημέρας. Καλεί τον κόσμο της ομάδας να αναλογιστεί την βαρύτητα του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Άρη και να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων!

Οι Κρητικοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών παίζουν το… κεφάλι τους όσο αναφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ τους προβληματίζει κι έντονα πως από πλευράς Άρη η νίκη είναι μονόδρομος.

Στηρίζουν πολλά στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Την ίδια ώρα, εισιτήρια για τους φιλάθλους του Άρη δεν θα υπάρχουν, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Κρητικούς.

To Top