Μεγάλη νίκη η Κατερίνα Τάτση με Dirheimer στο ‘Enfusion’: ”Αφιερωμένη στο Σκαφιά!”

Στο Wuppertal της Γερμανίας η Κατερίνα Τάτση κατάφερε να πάρει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της ως τώρα στο πλαίσιο διοργάνωσης του ‘Enfusion’.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η αθλήτρια του Στέλιου Σκέμπη και του ‘Αρη Θεσσαλονίκης’ επικράτησε με ομόφωνη απόφαση της Γερμανίδας πολύπειρης αντιπάλου της Katrin Dirheimer.

Μιλώντας ο προπονητής στο ufight.gr μετά την επιτυχία, μας είπε:

«Παρόλη την εμπειρία και τους τίτλους της αντιπάλου μας, καταφέραμε να πάρουμε την νίκη σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για εμάς που κρίθηκε στα σημεία

Είχαμε μελετήσει πολύ καλα την αντίπαλο, κάναμε την κατάληψη προετοιμασία –όπως γίνεται πάντα- και γι’ αυτό επικράτησαμε και στους 3 γύρους.

Μάλιστα στον 3 γύρο θα μπορούσαμε να δώσουμε και νοκ αουτ , αλλά λόγω απειρίας και ελλειψης αντιπάλων στην Ελλάδα στην κατηγορία της δεν τα κατάφερε.»

Η Τάτση από την μεριά της ανέφερε:

«Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχου πολλοί αντίπαλοι σε αυτά τα κιλά και αναγκάζομαι να παίζω στο εξωτερικό.

Αυτή την νίκη την ήθελα πάρα πολύ και τη αφιερώνω στην μνήμη του συναθλητή μου Πέτρου Σκαφιά που σε περίπου 2 με 3 εβδομάδες κλείνει ένα χρόνο που έφυγε άδικα από κοντά μας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στα μαχητικά αθλήματα σε όσους τον ήξεραν.»

tatsi277

 

To Top