ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μεγάλος διαγωνισμός της ΚΑΕ με έπαθλο δωρεάν προσκλήσεις για το Nick Galis Cup!

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε μεγάλο διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της μέσα από τον οποίο, θα προκύψουν τυχεροί φίλαθλοι που θα κερδίσουν προσκλήσεις για το 2ο Nick Galis Cup!

Αναφέρει χαρακτηριστική η ΚΑΕ: “Το 2ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» είναι προ των πυλών και η Άρης Κ.Α.Ε. δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να το παρακολουθήσουν δωρεάν.

Πάρε μέρος στο μεγάλο Διαγωνισμό για το «Nick Galis Cup», στην επίσημη σελίδα της Άρης Κ.Α.Ε. στο Facebook (https://www.facebook.com/arisbc.gr/app_1537142059844134) και γίνε ένας από τους 140 τυχερούς που θα κερδίσουν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Τουρνουά αλλά και τη συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου, Μίλτου Πασχαλίδη.

1) 20 τυχεροί θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την Παρασκευή 25/09, ημέρα των Ημιτελικών.

2) 20 τυχεροί θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την Κυριακή 27/09, ημέρα των Τελικών.

3) 100 τυχεροί θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για τη συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου, Μίλτου Πασχαλίδη, το Σάββατο 26/09.

* Οι νικητές θα ειδοποιηθούν την Παρασκευή στη 1μ.μ. με SMS, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση του κινητού σας τηλεφώνου.

* Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό από κινητή συσκευή, θα πρέπει να πλοηγηθείτε στη Full Page του Facebook και όχι στη Mobile έκδοση.

* Oι νικητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε”.

To Top