Μεγάλος μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, ο Νίκος Γκάλης

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου ένα μήνα, όταν η Εθνική Ελλάδος Κωφών επικοινώνησε με τους ανθρώπους του charityidols για να ζητήσει την βοήθεια τους, στην προσπάθεια της να κάνει fundraising ώστε να καταφέρει να καλύψει τα έξοδα της για να μπορέσει να ταξιδέψει και να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνικών χωρών κωφών, στην Ταιβάν αυτό το καλοκαίρι.

http://www.youcaring.com/sports-fundraiser/help-deaf-basketball-participate-world-deaf-championship/334997

Ενόψει της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊβάν 4-12 Ιουλίου 2015, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κύκλο υποστήριξης, που αποτελείται από τις εταιρείες, ιδρύματα και ιδιώτες, προκειμένου να καλύψει μέρος των δαπανών που απαιτούνται για τη συμμετοχή των εθνικών μας ομάδων.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε το ποσό των 27.000 $ που αντιστοιχούν στο κόστος μετάβασης (αεροπορικά εισιτήρια).

Ελπίζουμε να ενισχύσετε έτσι την προσπάθεια των αθλητών μας, ξεπερνώντας την οικονομική μας κρίση, που συνδέεται άμεσα με τις μειώσεις των προϋπολογισμών και τις επιχορηγήσεις. Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών παράλληλα με τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Χορηγιών μπορεί να δέχεται και δωρεές από οποιαδήποτε πηγή εντός και εκτός της Ελλάδος.

Η Επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος 2015 είναιhttp://2015worlddeafbasketball.deafsports.org.tw/web/en/

Η ομάδα δράσης του charityidols ενεργοποιήθηκε άμεσα. Επικοινώνησε με ανθρώπους του χώρου του μπάσκετ και ετοίμασε μια μεγάλη δημοπρασία με στόχο να καλύψει μέρος ή και το σύνολο των εξόδων της Εθνικής μας ομάδας.

Από αυτή την προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών της χώρας, ο Νίκος Γκάλης, ιδιαίτερα για ένα θέμα που έχει να κάνει με το άθλημα που μεγαλούργησε.

Μεγάλος μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, ο Νίκος Γκάλης αμέσως δέχθηκε την πρόταση του  charityidols και έδωσε για την δημοπρασία μια μπάλα με την υπογραφή του.

Πηγή: yellownews.gr

To Top