ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπάνκστον “συστήθηκε” εξαιρετικά στον κόσμο του Άρη!

Ο Κρις Μπάνκστον “συστήθηκε” χθες στο κοινό του Άρη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα με μια εξαιρετική εμφάνιση, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος παίκτης, όπως επεσήμανε και ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη τύπου, δείχνει μεγάλη θέληση και προσαρμοστικότητα στο μικρό διάστημα, που βρίσκεται στην ομάδα. Ο απόφοιτος του Νόρφολκ Στέιτ προσέφερε πράγματα (είχε 12 πόντους με 2/2 β. και 5/8 δπ., μαζεύοντας έξι ριμπάουντ, σε 20:33), όπως ενέργεια και παιχνίδι πάνω στη στεφάνη και η άμυνα της ΑΕΚ τον αισθάνθηκε για τα καλά.

«Δείχνει φοβερή θέληση και προσαρμογή, να μπει στο κλίμα της ομάδας μέσα σε μία εβδομάδα. Μας έδωσε δύναμη, μπλοκ, παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Δεν είναι όμως ατομικό. Είναι όλη η ομάδα. Ο Κρις μας χαροποιεί γιατί μπαίνει στο κλίμα της ομάδας», όπως είπε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Ο Μπάνκστον “ξεσήκωσε” τον κόσμο της ομάδας με τα εντυπωσιακά καρφώματά του, αποτελώντας μια υπολογίσιμη μονάδα στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων, σε μία θέση, που υπήρχε κενό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνι Μπέιτς.

Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και όταν προσαρμοστεί 100% θα είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον Άρη.

To Top