Μεγάλος στόχος της Τότεναμ ο Μπρένταν Ρότζερς

Ο Μπρένταν Ρότζερς φέρεται να αποτελεί τον διακαή πόθο του ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ράιαν Μέισον είναι προσωρινά ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, αφού η ομάδα του Λονδίνου απέλυσε τον διάσημο Πορτογάλο προπονητή.

Ο Μουρίνιο κρίθηκε ως ο κύριος υπεύθυνος για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και έτσι απολύθηκε, καθώς η ομάδα του Λονδίνου απέτυχε να πάρει μια από τις τέσσερις θέσεις για τη συμμετοχή στο Champions League. 

Ο παλαίμαχος μέσος της ομάδας αναλαμβάνει αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ήδη ακούγεται πως εξετάζονται οι περιπτώσεις του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και του Μαουρίσιο Σάρι.

Σύμφωνα, όμως, με την εφημερίδα «The Sun» πρώτος στόχος του πρόεδρου των «Σπερς», Ντάνιελ Λίβι, είναι ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είναι από το 2019 στον πάγκο της Λέστερ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Λίβι φέρεται διατεθειμένος να δαπανήσει δέκα εκατ. λίρες για να σπάσει το συμβόλαιο του Ρότζερς και να τον πάρει στο Λονδίνο.

To Top