Μεγάλο “αγκάθι” οι οφειλές προς Χατζηβρέττα

Οι οφειλές προς τον Νίκο Χατζηβρέττα για τις δυο σεζόν που αγωνίστηκε στον Άρη παραμένουν ένα μεγάλο «αγκάθι» για την ΚΑΕ ειδικά από τη στιγμή που ο πρώην αρχηγός της ομάδας αποφάσισε να τις διεκδικήσει μέσω της δικαστικής οδού. Όπως διαρρέει από το περιβάλλον του η υπομονή του εξαντλήθηκε και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο κάποια κίνηση από τη διοίκηση του Άρη.

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες ο 34χρονος παίκτης «σφράγισε» μια ακόμη επιταγή ύψος 50.000 ευρώ ποσό που αντιστοιχεί σε ένα μέρος των δεδουλευμένων για τη διετία 2009-2011. Παράλληλα το δικαστήριο έχει εκδώσει διαταγή πληρωμής για μια συναλλαγματική ύψους 125.000 ευρώ και για μια επιταγής 67.500 ευρώ, τις οποίες επίσης «σφράγισε» ο Χατζηβρέττας τον Οκτώβριο.

Τα οφειλόμενα προς τον Θεσσαλονικιό γκαρντ ξεπερνούν τα 210.000 ευρώ (συν την προμήθεια του μάνατζερ του) και όπως γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα για τους κίτρινους είναι σημαντικό διότι θα πρέπει να έρθουν σε συμβιβασμό με την πλευρά του Θεσσαλονικιού παίκτη και να διακανονίσουν το χρέος προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες συνέπειες.

To Top