ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα κιτρινόμαυρα καραβάνια ετοιμάζονται για Μιλάνο και Βερολίνο! Σε εγρήγορση η διοίκηση για το θέμα των εισιτηρίων

Με αφορμή την παρουσία του Μάνου Λάσκαρη, του Λευτέρη Αρβανίτη και άλλων μελών της διοίκησης της ΚΑΕ στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας, αρκετοί φίλαθλοι έδειξαν ενδιαφέρον για τα ευρωπαϊκά ταξίδια, κυρίως για το Μιλάνο και το Βερολίνο, που είναι μέσα στον Ιανουάριο.

Ο κόσμος του Άρη έχει ζεσταθεί για τα καλά και οι δύο εκ των τριών προορισμοί στην φάση των “32” του Γιούροκαπ ευνοούν για εκδρομές, γιατί και σχετικά φθηνά εισιτήρια υπάρχουν και εύκολη είναι η πρόσβαση.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης όπως και στην πρώτη φάση δεν θα παίξει πουθενά μόνος του. Είναι επίσης βέβαιο ότι και στο Μιλάνο και στο Βερολίνο, επειδή είναι κεντρική Ευρώπη, θα υπάρχει πολυπληθής παρουσία οπαδών του στις κερκίδες.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης συνομιλώντας με έναν φίλαθλο συμβούλεψε πως θα ήταν καλό όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν, να κάνουν ένα τηλεφώνημα στην ΚΑΕ και να ενημερώσουν, ώστε να γνωρίζει η διοίκηση πόσα εισιτήρια θα πρέπει να ζητήσει από την Αρμάνι και την Άλμπα. Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι εκτός έδρας, στις 12 ή 13 Ιανουαρίου στο Μιλάνο και στις 19 ή 20 Ιανουαρίου στο Βερολίνο.

To Top