“Μεγάλο παιχνίδι με Άρη”

Ο Γιώργος Μπάρκογλου για τη νέα σεζόν που βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λιγκ ενώ αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης των κίτρινων στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του Απόλλωνα στη Σούπερ Λιγκ και για το ματς της πρεμιέρας: «Είναι ωραίο το συναίσθημα να βρίσκεται ένας σύλλογος όπως ο Απόλλων μετά από 13 χρόνια στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Έγινε μία σπουδαία προσπάθεια πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα και φέτος πιστεύω πως θα σταθούμε επάξια, για το όνομα της ομάδος, στη Σούπερ Λιγκ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό της Κυριακής με τον Άρη στην έδρα μας και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις πόντους.

Τον Αρη τον έχουμε δει σε κάποια φιλικά που έκανε στην προετοιμασία. Θα τον δούμε εκτενέστερα αυτή την εβδομάδα, αλλά πιστεύω πως κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Είναι παιχνίδια που δεν έχει ρυθμό, δεν έχει την αγωνιστική ταυτότητα που ψάχνεις να βρεις. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για πιο ψηλά. Η ομάδα είναι μετά από 13 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα όταν θα έρχονται τα καλά αποτελέσματα θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, μην πετάμε στα σύννεφα».

Για τη μετεγγραφική ενίσχυση: «Σίγουρα είναι δύσκολο να δέσεις όταν έχει κάνει 14 μετεγγραφές. Σε οποιαδήποτε ομάδα και να είσαι όταν κάνεις τόσες πολλές μετεγγραφές είναι δύσκολο. Χρειάζεται μοντάρισμα, παραπάνω χρόνος, αλλά γίνεται καλή δουλειά, έχουν έρθει καλοί παίκτες και πιστεύω πως αυτό το δέσιμο θα γίνει γρήγορα».

To Top