ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεγαλείο ανθρωπιάς για μια ακόμη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης (photos)

H ΠΑΕ Άρης πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά: σχολιασμός ακουστικής περιγραφής στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα ακόμη παιχνίδι του Άρη!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ συνεχίζει συστηματικά -για δεύτερη χρονιά- τη δράση «προσβασιμότητας και βιωματικής εμπειρίας» για ανθρώπους με προβλήματα όρασης, τυφλούς και μερικώς βλέποντες. Έτσι έγινε και χθες στον αγώνα Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως σημειώνει ο Μιχαήλ Λολίδης, από τους εμπνευστές της προσπάθειας αυτής:

“Το ποδόσφαιρο είναι προσβάσιμο ισότιμα σε όλους. Έτσι η βιωματική εμπειρία του match game μεταφέρεται εντός του γηπέδου σε όσους έρθουν, αλλά και σε όσους δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Το όραμα γίνεται πράξη και συνεχίζεται…

Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής. Κάτι που γίνεται για τους Πολλούς-Πανελλήνια-Mόνιμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τους ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες ΠΑΝΤΑ.

Αυτή είναι η δύναμη του υγιούς αθλητισμού.
Η Εύα Μαυροβουνιώτη μέλος του Κλειώ Θεσσαλονίκη Α.Σ. ΑμεΑ / Kleio Thessaloniki SCPD kαι της Εθνικής μας ομάδας Goalball, δεν είναι ΑΡHΣ.

Ήρθε με χαρά στο Κλεάνθης Βικελίδης – Kleanthis Vikelidis περιηγήθηκε στα του🎬🎧🎤 Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής , με το πρόγραμμα [1+1 ACCESo], σε διακεκριμένη θέση που την περίμενε, στο μπαλκόνι “CAROUSO”.

Aπόλαυσε την “αντιπαλότητα” με τα φιλαράκια της τους Αρειανούς, δίπλα δίπλα και 😀χάρηκε για την ευρεία νίκη του ARIS F.C. …
H Μοναδική Φωτογραφία τα Απεικονίζει Όλα…”.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

To Top