Μεγαλείο ψυχής: Ανανέωσε τη συνδρομή του γιου του που “έφυγε” στα Τέμπη στον Α.Σ. Άρης

Συγκλονιστική στιγμή, μεγαλείο ψυχής και αγάπη για τον Άρη.

Ο Παύλος Ασλανίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ΑΣ Άρης προκειμένου να ανανεώσει τη συνδρομή του γιου του στον ερασιτέχνη. Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά. Μόνο που γιος του, ο Δημήτρης, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, καθώς έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σχετική ανάρτηση έκανε ο υπεύθυνος για τις εγγραφές μελών του ΑΣ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Ο αδερφός μας και ενεργό μέλος του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ Παύλος Ασλανίδης προσήλθε σήμερα στο τμήμα του λαού του ΑΡΗ, στο τμήμα μελών του ΑΣ, για να ανανεώσει την συνδρομή του γιου του Δημήτρη που παρακολουθεί την Αρειανάρα από ψηλά, μαζί με τον Άλκη και πολλά άλλα αδέρφια μας, όλοι μαζί μια αγκαλιά… Ο Δημήτρης ένα απλό σιδηροδρομικό ταξίδι κίνησε να κάνει, ως δραστήριο παιδί, γεμάτο όνειρα, φιλοδοξίες, σχέδια και πολλές ανοιχτές αγκαλιές να τον περιμένουν.

Ο Παύλος με την πράξη του μας θυμίζει πολλά, πρέπει να μας θυμίζει πολλά, οφείλουμε να μας θυμίζει πολλά, όλα αυτά που έχουν αξία, όλα αυτά που είναι διαχρονικά, όλα αυτά τα οποία τραγουδάμε αγκαλιασμένοι σε ένα κίτρινο πέταλο.

Δημήτρη ζωντανός, για πάντα Αρειανός

Παύλε, ξέρεις εσύ. Δύναμη αδερφέ και κουράγια για τον Γολγοθά που περνάς και έχεις δρόμο ακόμη… Μακάρι ο ΑΡΗΣ να σου δίνει σταλαγματιές δροσιάς στη φωτιά που σε σιγοκαίει”.

To Top