slideshow-3

Μεγαλείο ψυχής, ανατριχίλα! Ο Αρειανός τυφλός παίκτης του Master Chef που συγκλόνισε! (video)

Μεγαλείο ψυχής, ανατριχίλα! Ο Αρειανός τυφλός παίκτης του Master Chef που συγκλόνισε στον τηλεοπτικό αέρα. Χαριλιώτης Θεσσαλονικιός και Αρειανός που τόλμησε να συμμετέχει σε ένα τόσο πολύπλοκο τηλεοπτικό παιχνίδι και να συγκλονίσει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Βασίλης Στεφανίδης ο τυφλός παίκτης του «MasterChef 4» (έχει ικανότητα όρασης μόλις 5%) έφτασε μέχρι τη διαδικασία του bootcamp αλλά δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. «Νιώθω πολύ ωραία που έφτασα μέχρι εδώ, είναι μια απίστευτη εμπειρία που είναι σαν ένα όνειρο, που είμαι εδώ με τόσες χιλιάδες αιτήσεις, τόσες χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Είναι υπέρ αρκετό, αλλά θα ήθελα να μπω μέσα. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά, στους σεφ και στους εστιάτορες ότι ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο με τους υπόλοιπους, όσον αφορά τη μαγειρική, και μπορεί να ανταπεξέλθει μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα», δήλωσε μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Συγκλόνισε όταν δάκρυσε on camera, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια λέγοντας: “Όταν ήμουν μικρός με κορόιδευαν για το κίτρινο χρώμα των ματιών του. Εγώ απαντούσα πως είναι έτσι γιατί είμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ…” ενώ αναφέρθηκε και στις μπόλικες φανέλες που έχει του Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ όσα είπε φιλοξενούμενος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star Chanell, όπου μίλησε για τη ζωή του, πώς προέκυψε το πρόβλημα με την όρασή του, για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, για την καθημερινότητά του και το ότι είναι Αρειανός

 

To Top