slideshow-2

Μεγαλείο ψυχής από Διάμα-Τζάνα και όλη την ομάδα του Άρη! Βοήθησαν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να εγχειριστεί!

Μία ακόμα απόδειξη πως ο φετινός Άρης λειτουργεί σαν μία “οικογένεια”, εντός και εκτός γηπέδου! Μεγαλείο ψυχής από Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Μανώλη Τζανακάκη αλλά και όλη την ομάδα, καθώς στάθηκαν στο πλευρό ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, συγκεντρώνοντας χρήματα για να εγχειριστεί!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Λάβαμε το μήνυμα του φίλου αναγνώστη του PRESSARIS, Σ.Τ., αναφορικά με το πως τον στήριξαν, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Μανώλης Τζανακάκης και όλη η ομάδα του Άρη στις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Πρόκειται για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν σε ομάδα της πόλης και πρόσφατα τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού! Κανείς από την ομάδα -όπως υποστήριξε ο ίδιος- δεν κάλυπτε οικονομικά την εγχείριση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Μανώλης Τζανακάκης.

Οι δύο παίκτες του Άρη, έμαθαν την ιστορία του συναδέλφου τους και αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα, κάτι που έγινε σε προπόνηση της ομάδας, καθώς εκτός από τους παίκτες, χρήματα έδωσαν Σάββας Παντελίδης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Συγκεντρώθηκε ένα αξιοπρεπέστατο ποσό, το οποίο κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του ποδοσφαιριστή για να πραγματοποιήσει το χειρουργείο.

Ο ίδιος ο Σ.Τ. θέλησε μέσω του PRESSARIS να αναδείξει το πόσο σπουδαίοι άνθρωποι είναι οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Μανώλης Τζανακάκης, πόσο τον βοήθησαν και φυσικά να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο και την υπόλοιπη ομάδα του Άρη για την στήριξή τους.

To Top