ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεγαλείο ψυχής! Πρόεδρος Άρη Καβαλαρίου: “Καθήκον μας ενωμένοι να σώσουμε το παιδί, θα βοηθήσει ο Καρυπίδης”

Ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου, Άγγελος Κούτουλας, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για την αξιέπαινη πρωτοβουλία (Θυμηθείτε ΕΔΩ) όπου φίλαθλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ ενώθηκαν για να σωθεί 13χρονο παιδί!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Είναι καθήκον μας, να βοηθήσουμε. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, γιατί το παιδί πρέπει να φύγει τις επόμενες 15 μέρες. Έχει πρόβλημα στην καρδιά. Άμεσα και γρήγορα! Δεν προλαβαίνουμε κάποια εκδήλωση, να βοηθήσουν οι μεγάλοι. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Σαββίδη. Ο κ. Καρυπίδης θα βοηθήσει, θα είμαστε σε επαφή. Το παιδί ζει στο Περιβολάκι στον Λαγκαδά, είναι από την Αρμενία και ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Η μόνη εγχείρηση που μπορεί να γίνει είναι στο Λονδίνο. Να κάτσει εκεί 3 μήνες και μετά με το καλό μόλις γυρίσει να κάνουμε ένα πάρτι, Αρειανοί και Παοκτσήδες.

Διαχωρισμός στον άνθρωπο δεν υπάρχει, σε ένα ματς Άρη-ΠΑΟΚ, εγώ θέλω να κερδίσει ο Άρης και να κάνω καζούρα στον ΠΑΟΚ. Όταν τελειώνει το ματς, είμαστε όλοι μαζί μία παρέα. Δεν υπάρχει νόημα πέρα από τον αγώνα για τίποτα άλλο.

Το κόστος για την εγχείριση είναι γύρω στις 150.000 ευρώ. Το 95% το καλύπτει το ΕΟΠΥ, τα επόμενα έξοδα είναι η διαμονή, τα ταξίδια κτλ. Υπάρχει ένα πρόβλημα με την βίζα, ευχαριστούμε τον κ. Ανατολίτη, που βοηθάει σε αυτό το θέμα. Προσπαθούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα, πολύ γρήγορα”.

Εν συνεχεία, τόνισε: “Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα, ούτε από που είναι, είναι ένα παιδί 13 ετών, αυτό τα λέει όλα. Στο Καβαλάρι έχουμε φιλάθλους όλων των ομάδων. Όταν υπάρχει τέτοιος στόχος, γινόμαστε ένα. Το σύνθημα της ομάδας μας είναι… “όλοι μαζί ενωμένοι”. Κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο πράγμα.

Μίλησα πριν με τον κ. Καρυπίδη και είπε ότι θα βοηθήσει. Μένει να βρούμε τον τρόπο που θα γίνει. Το μεγαλύτερο ντέρμπι για εμάς τις τελευταίες εβδομάδες, είναι αυτό, για τον 13χρονο.

Θα βγει σε λίγο διάστημα ένας λογαριασμός, ήδη έχει έναν λογαριασμό στο facebook, αλλά σύντομα σε ένα σάιτ και από την σελίδα του Άρη Καβαλαρίου θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες”.

 

 

 

To Top