Μεγαλώνει η “τρύπα” των χρεών στο Δημόσιο! Νέα βάρη 300.000 ευρώ αναγνώρισε η ΠΑΕ…

Ένα από τα “αγκάθια” που απασχολούν την προσπάθεια επιβίωσης του Άρη ήταν αυτό της εφορίας από τους διακανονισμούς με τους πρώην ποδοσφαιριστές-πιστωτές.

Το ποσό αυτό φτάνει συνολικά στα 250-300.000 ευρώ και όπως έγινε τελικά γνωστό, η ΠΑΕ Άρης αναγνώρισε στην εφορία το χρέος αυτό που είναι οι φόροι από τις συμφωνίες των διακανονισμών.

Με πιο απλά λόγια; Η “τρύπα” των χρεών του Άρη προς το δημόσιο μεγαλώνει κατά 300.000 ευρώ, προσθέτοντας νέα βάρη στην ήδη καταχρεωμένη ΠΑΕ που θα κληθεί να τακτοποιήσει μεταξύ άλλων και αυτήν την μεγάλη οφειλή σε βάθος χρόνου. Η αρχική αίσθηση ότι δόθηκαν χρήματα δεν υφίσταται στην πράξη και επί της ουσίας ο “Γολγοθάς” των χρεών γίνεται ακόμη πιο δύσβατος.

Την ίδια ώρα, φυσικά και με δεδομένο ότι ο Άρης έχει μόλις τέσσερις παίκτες στο ρόστερ του (Σταυρόπουλος, Σουνάς, Γιαννίτσης, Ψυχογιός), αρκετοί άλλοι είναι στον… αέρα (Τσιάρας, Γκόλιας, Λεμονής, Κουσίδης, Αντωνιάδης) αλλά και μια σειρά άλλων θεμάτων που είναι ανοιχτά το μεταγραφικό και διοικητικό κομμάτι, το επόμενο δεκαήμερο είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο και την καταληκτική ημερομηνία της 25ης Ιουλίου, όπου θα συνεχιστεί η γενική συνέλευση των μετόχων.

Όσο οι προθέσεις μένουν σε επίπεδο θεωρίας, η αγωνία του κόσμου είναι δεδομένη και σκιαγραφεί ένα τοπίο αβεβαιότητας για την “επόμενη μέρα”, τη στιγμή πάντως, που οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν ότι όλα θα έχουν θετική έκβαση.

To Top