Μεθαύριο κόντρα στη Μικτή ΕΠΣΜ η Κ-17

Μεθαύριο, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 11.00, η ομάδα Κ-17 του Άρη πρόκειται να δώσει ένα ακόμα φιλικό τεστ, αυτή τη φορά εναντίον της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο Τάσος Θέος επιδιώκει κατ’ αυτόν τον τρόπο να προθερμάνει τους παίκτες του, ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, καθώς για τρεις ολόκληρες εβδομάδες οι “κίτρινοι” έχουν μείνει εκτός επίσημης αγωνιστικής δράσης, αφενός λόγω των δύο διαδοχικών ρεπό, και αφετέρου εξαιτίας της αναβολής του αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Κέρκυρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, είδε τον Παπουτσή να ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, έπειτα από τις ενοχλήσεις που αισθανόταν την περασμένη εβδομάδα στον προσαγωγό. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο μικροτραυματισμός του Φούσκα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι για το προσεχές διάστημα δεν υπολογίζεται ο Δημήτρης Χατζηβλασίου, που βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης έπειτα από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

To Top