Μειωμένα έσοδα από τον ΟΠΑΠ, εκτός αν…

Μειωμένα θα είναι τα έσοδα του Άρη και των υπόλοιπων ομάδων της Α1 από τον ΟΠΑΠ την προσεχή περίοδο. Ενδεχομένως και… πολύ μειωμένα, αν επιβεβαιωθούν οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από το παρασκήνιο των επαφών του ΕΣΑΚΕ με τον Οργανισμό (που πλέον δεν είναι κρατικός).

Η τελευταία πληροφορία που επιβεβαιώνεται μεταξύ των περισσότερων ομάδων, αλλά όχι των “μεγάλων” αναφέρει πως για κάθε ομάδα (εκτός Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού) προκύπτει ένα ποσό της τάξης των 160.000 ευρώ.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό το ποσό θα είναι… φιξ για τις 12 ομάδες ή αν θα εισπράξουν περισσότερα ομάδες όπως ο Άρης που έχουν μεγαλύτερη εμπορικότητα, κόσμο, εισιτήρια.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, τότε οι κίτρινοι θα είναι περίπου μείον 80-90 χιλιάδες ευρώ σε σχέση με τα περσινά έσοδα από τον ΟΠΑΠ και αυτό το ποσό θα πρέπει να προκύψει από κάπου αλλού, ώστε να καλυφθεί το κενό στον προϋπολογισμό.

Το τουρνουά προς τιμήν του Γκάλη είναι μια τέτοια διέξοδος, όμως είναι λογικό τα έσοδα αυτά να προορίζονταν για να καλυφθούν ανάγκες άλλες, ειδικά μετά την υπαγωγή στο άρθρο 99 και όχι για να καλυφθεί η “τρύπα” του ΟΠΑΠ.

Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες που θα καταλήξουν οι συζητήσεις με τον Οργανισμό.

 

To Top