ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μειώνονται οι προβληματισμοί για Κωστένογλου

Η επιστροφή του Νίκου Καράμπελα στις προπονήσεις… ανακούφισε τον Νίκο Κωστένογλου, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (07/05, 17:00) με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Και αυτό γιατί, σε διαφορετική περίπτωση και με γνωστές ήδη τις απουσίες των Τζανακάκη, Μπούρμπου, Ταυλαρίδη, θα έπρεπε να προχωρήσει σε… αλχημείες για την στελέχωση της αμυντικής του τετράδας. Αντίθετα, τώρα τα πράγματα μοιάζουν πιο ομαλά, καθώς με την τοποθέτηση του Καράμπελα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Νέτο «κλειδώνει» για δεξιά, με τον Σόουζα να έχει ως παρτενέρ του στο κέντρο τον Χαριτωνίδη.

Από εκεί και πέρα, δεν αλλάζει κάτι, ούτε στην θέση του τερματοφύλακα (Διουδης), στα χαφ, με τους Πίτου Γκαρσία, Ρόβα και μπροστά τους τον Τάτο, ενώ στις πτέρυγες θα βρεθούν ο Παυλίδης με τον Ντούνη, την ώρα που θέση διεκδικεί και ο Μιλούνοβιτς. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Κωστένογλου ακόμα δεν έχει αποφασίσει σε ποιον από τους Καπνίδη / Ίλιτς θα δώσει φανέλα βασικού.

To Top