ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μελίσσας: “Η Φούτμπολ λιγκ θέλει άλλη μεταχείριση κι αυτό δυσκολεύει τον Άρη”

O Νίκος Μελίσσας τερματοφύλακας της Σπάρτης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη λέγοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι πάρα πολύ καλή στα εντός έδρας παιχνίδια της και το έχει αποδείξει με τα αποτελέσματα.

Τα όσα σχετικά είπε στο “Metropolis 95,5”:

Για το τι δεν πήγε καλά για την Σπάρτη: «Ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα στην κατηγορία αλλά φαινόταν ότι είχαμε βάσεις για κάτι καλύτερο. Δεν μοιάζουμε με τις άλλες ομάδες που έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από την ομάδα. Ωστόσο, είμαστε μια ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια άλλα ήμασταν άτυχοι για αυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Πιστεύω ότι θα είμαστε ψηλά».

Για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ήταν κανονικά και βρίσκεται ακόμη στην ομάδα. Είπε ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα αποφασίσει εάν θα δώσει τις μετοχές του σε κάποιον άλλο ή όχι. Το πλάνο δεν ήταν η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο. Δεν είχαμε αυτό το μπάτζετ. Θέλαμε μια καλή πορεία».

Για την εικόνα του Άρη και το μεταξύ τους παιχνίδι: «Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα η Β Εθνική και μπορείς να χάσεις βαθμούς στις μικρότερες έδρες πολύ εύκολα. Εμείς έχουμε αποδείξει σαν ομάδα ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και έχουμε μόνο μια ήττα και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο τόσο για τον Άρη όσο και για εμάς. Για εμάς γιατί είχαμε και την Κυριακή μέσα στη Λαμία. Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή είναι πολύ καλές και ο Άρης έχει κάποιους παίκτες που είναι για την πρώτη κατηγορία αλλά το πρωτάθλημα της Β Εθνικής χρειάζεται άλλη διαχείριση και άλλος τρόπος αντιμετώπισης των παιχνιδιών και ίσως είναι κάτι που δυσκολεύει τους παίκτες του Άρη. Αυτό επηρεάζει και την απόδοση και την ψυχολογία του παίκτη και αυτό μπορεί να επηρεάζει τον Άρη. Δεν ξέρω τι άλλο όμως μπορεί να φταίει».

Για το εάν είναι ικανή η Σπάρτη να κοντράρει κάθε αντίπαλο μέσα στην έδρα της: «Εννοείται. Το έχουμε αποδείξει κιόλας με νούμερα και αποτελέσματα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον Άρη».

 

To Top