ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μελισσάς: «Η άνοδος είναι μονόδρομος»

Ο Πασχάλης Μελισσάς, μίλησε για το ματς του Άρη με την Καβάλα, την ομάδα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio:
Για το ματς με Κρύα Βρύση: Ξεκινήσαμε με το δεξί κι αυτό είναι το σημαντικό. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να μάθουμε ο ένας τον άλλο αλλά στη πορεία θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα χτίσουμε το νικηφόρο σερί που θέλουμε.
Για Καβάλα: Έχουμε την εμπειρία να κερδίσουμε και τη Καβάλα. Όλοι στην ομάδα είμαστε προσγειωμένοι κάτι που οφείλεται και από την περσινή χρονιά. Η άνοδος είναι μονόδρομος και ο αγώνας με την Καβάλα πρέπει να είναι η αρχή.
Για τη συνεργασία με Ραούλ Μπράβο: Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Ο Ραούλ μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά και δεν ήταν δύσκολη η επικοινωνία μας. Ο Ραούλ όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλα τα παιδιά έχει μόνο να δώσει από τις εμπειρίες του.
Για τον όρο του φαβορί: Οι αντίπαλοι έχουν κίνητρο να κερδίσουν το όνομα της φανέλας, όχι αυτόν που φοράει τη φανέλα. Εμείς δεν θέλουμε να σταθούμε στον όρο φαβορί. Αν πηγαίνουμε έτσι και πιστεύουμε πως μόνο η φανέλα θα κερδίσει δεν είναι σωστό.
Για το κλίμα της ομάδας: Είναι πολύ καλό. Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Οι περισσότεροι έχουμε την εμπειρία και από μεγαλύτερες κατηγορίες και μπορούμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις.
Για τις απαιτήσεις του κόσμου: Ο Άρης είναι δεδομένο πως πρέπει να κερδίζει. Άγχος έχουμε δημιουργικό και όχι πιεστικό. Περιμένουμε τον κόσμο και στη Καβάλα, όπως και σε όλα τα ματς και είναι μια έξτρα δύναμη.
To Top