ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μελισσάς: “Μοναδικός αντίπαλος ο εαυτός μας…”

Ο Πασχάλης Μελισσάς, μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος, στο Νέο Ρύσιο, αναφερόμενος τόσο για την διακοπή του πρωταθλήματος, όσο και για την έναρξη του δεύτερου γύρου την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης:

“Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε είναι ένα σερί νικών, όπως στον πρώτο γύρο. Αγωνιστικά θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι διπλά πλέον. Μοναδικός αντίπαλος θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός”.

Για την επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου να αγωνιστεί στα φιλικά στη μεσαία γραμμή: “Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, την γνωρίζω αυτή τη θέση. Αν κρίνει ότι χρειάζεται να δώσω βοήθειες, τότε ευχαρίστως”.

Για το ότι φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού: “Ήταν ένα ανεπίσημο φιλικό που έγινε, ήμουν και ο πιο μεγάλος σε ηλικία, ήταν μεγάλη μου τιμή”.

Για το ποιος είναι ο στόχος στον δεύτερο γύρο: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε όσο το νωρίτερα την άνοδο. Στον πρώτο γύρο πήραμε μία απόσταση ασφαλείας την οποία θα αυξήσουμε. Ο καθένας έχει τον στόχο του και μέσα από την προσωπική εμφάνιση του καθενός να βγει κάτι καλό για το σύνολο”.

 

To Top