ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μελισσάς στο PRESSARIS: “Θα πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα”

Θα διεξαχθεί μετά… κόπων και βασάνων ο ημιτελικός, ανάμεσα στον Άρη και την Καλλιθέα, για το πρωτάθλημα Νέων της Φούτμπολ Λιγκ. Οι παίκτες της Κ19 του συλλόγου, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα του «Ελ Πάσο» την ερχόμενη Κυριακή (18/6) στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Ο κόουτς της ομάδας των «κιτρινόμαυρων», Πασχάλης Μελισσάς, έδωσε το στίγμα μέσω του PRESSARIS: «Παρ΄όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα με τις υποχρεώσεις των παιδιών λόγω Πανελληνίων, προσπαθούσε αυτή την εβδομάδα να ανασυνταχθούμε για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από το συγκεκριμένο ματς. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες μου, έχουν μεγάλο κίνητρο για διάκριση».

Αναφορικά με το πώς αισθάνεται που στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά στη διεκδίκηση ενός τροπαίου, είχε να πει:«Δεν ήταν αυτοσκοπός ο τίτλος, γιατί το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε φέτος από την αρχή. Ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια γιατί η πρώτη ομάδα έπαιζε στη Γ΄Εθνική. Ο πρώτος στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και να κρατήσουμε έναν κορμό για την επόμενη. Είμαι χαρούμενος για την ομαλή λειτουργία μέχρι το τέλος φέτος και αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο, σαφώς και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας».

To Top