ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μελισσάς: “Όνειρο μου να αγωνιστώ σ΄ένα γεμάτο Χαριλάου στη Super League…”

Ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Άρη, την δική του παρουσία, αλλά και τον μεγάλο στόχο του ίδιου και των συμπαικτών του.

«Κάπως έτσι περιμέναμε την έως τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία το πιο δύσκολο ματς με την Καβάλα, έχουμε καταφέρει να κτίσουμε ένα πολύ καλό σερί με αήττητους αγώνες. Δεν νοιώσαμε ποτέ κίνδυνο μέχρι στιγμής… Εμείς είμαστε ο ρυθμιστής του αγώνα, εφ’ όσον έχουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο, είναι στο χέρι μας καθαρά», δήλωσε αρχικά στο “Μetropolis” ο Ξανθιώτης αμυντικός και συνέχισε: 

«Το σημαντικό είναι ότι καθαρίζουμε τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο, κάτι που είναι καλό για εμάς και ας ελπίσουμε να συνεχιστεί. Η ομάδα βγάζει μια εμπιστοσύνη, με αρκετή εμπειρία και ξέρουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις φάσεις σε ένα αγώνα. Βήμα – βήμα και θα έρθει σύντομα και η μαθηματική άνοδος.»

Για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Ραούλ Μπράβο: «Κερδίζω πολλά ακόμη και σε αυτή την ηλικία… Από την εμπειρία, την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του, είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Για τον χαρακτήρα και μόνο και τις εμπειρίες που μας μεταδίδουν.»

Για το ρίσκο που πήρε να μείνει στον Άρη για ακόμη μία χρονιά: «Νοιώθω δικαιωμένος που έμεινα στην ομάδα και το ρίσκο το άξιζε ο Άρης γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι μία δικαίωση για εμένα.»

Για τον κόσμο του Άρη που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα: «Το να αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα κοινό όπως αυτό του Άρη, είναι για μένα κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν είχα την τύχη να αγωνιστώ ξανά σε μία μεγάλη ομάδα, το απολαμβάνω που αγωνίζομαι στην ομάδα του Άρη και ένα όνειρο, που εύχομαι να γίνει αληθινό είναι να αγωνιστώ με τον Άρη στη SuperLeague με ένα γεμάτο Χαριλάου, όπως ήταν όταν έπαιζα αντίπαλος. Μακάρι να βρισκόμαστε όλοι όσοι είμαστε τώρα στην ομάδα και στη SuperLeagueμε τον Άρη. Με δύο – τρεις προσθήκες αυτό το ρόστερ θα ήταν πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα της FootballLeague.»

To Top