Μενού από την Αργεντινή…

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με το οποίο καταπιάνεται στη σημερινή στήλη του στο Foxbet ο Αντώνης Κόκκινος.

Μάθε εδώ τα πάντα για το pamestoixima opap

Λανούς και Μπόκα επιβεβαίωσαν το Over 2.5 χθες βράδυ και έτσι συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για την στήλη. Σήμερα θα ασχοληθώ με το ματς της Ρασίνγκ εναντίον της Ατλ. Τουκουμάν για το πρωτάθλημα Αργεντινής.

 

Η Ρασίνγκ έχει δώσει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια, όπου έπαιξε για το Λιμπερταδόρες, με απολογισμό μια άδικη ήττα στην αρχή και στην συνέχεια πήρε τρεις διαδοχικές νίκες. Δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παρότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, ο Μπεκασέσε έχει εναλλακτικές για αυτά. Από την στιγμή που αργούν ακόμα τα παιχνίδια για τα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες, θα δώσει βάρος στο πρωτάθλημα, για να μην χάσει έδαφος.

 

Στον αντίποδα, η Ατλ. Τουκουμάν έδωσε μεσοβδόμαδα το πρώτο της παιχνίδι για το Σουνταμερικάνα και ηττήθηκε με 1-0 από την Ιντεπεντιέντε. Έβγαλε προβλήματα, δείχνει ότι θέλει χρόνο, αλλά κυρίως ενίσχυση, κάτι που δεν έκανε στις μεταγραφές και θα το πληρώσει, όπως όλα δείχνουν. Μακριά από την βάση της έχει πολλά προβλήματα, ενώ θα έχει και το μυαλό της στη μεσοβδόμαδη ρεβάνς με τη «ρόχα». Δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές.

 

Η Ρασίνγκ έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής, πατάει καλά στα πόδια της και ειδικά εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Τουκουμάν που δεν είναι καλά. Έχει αρκετά αγωνιστικά θέματα. Πάω στο combo bet 1 & Over 1.5.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το πρωτάθλημα της Α΄Αργεντινής.

To Top