ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάλλια και εμπειρίες για τους μικρούς πυγμάχους του Άρη, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (photos)

Με μετάλλια αλλά κυρίως με πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν στις βαλίτσες τους οι μικροί πυγμάχοι του Άρη έπειτα από τις πυγμαχικές συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα.

Η ακαδημία πυγμαχίας του Α.Σ. ‘Άρης συμμετείχε στους αγώνες επίδειξης πυγμαχικής τεχνικής και τακτικής με την αντίστοιχη ακαδημία του Παναθηναϊκού το Σάββατο 27/2 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την Κυριακή 28/2 με την ακαδημία του Άρη Νίκαιας.

Στις συναντήσεις αυτές έλαβαν μέρος παιδιά ηλικίας πέντε ως δώδεκα ετών καθώς ο Άρης διαθέτει τη μοναδική ακαδημία πυγμαχίας στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία εργάζεται μεθοδικά και οργανωμένα, δίνοντας το παρών σε κάθε διοργάνωση σε όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί πυγμάχοι που συμμετείχαν απέκτησαν μοναδικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την τεχνική τους, ώστε μελλοντικά να επανδρώσουν το αγωνιστικό τμήμα της πυγμαχίας του Άρης , φέρνοντας μετάλλια και διακρίσεις.

Την ικανοποίηση τους αλλά και την υπερηφάνεια τους για την απόδοση των μικρών αθλητών εξέφρασαν τόσο οι προπονητές τους Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης όσο και ο έφορος του τμήματος Ανδρέας Δημαρέλης, δηλώνοντας αισιόδοξοι για την πορεία και το μέλλον του.

8a551ff472846ce6782198a172ddd36f_L

To Top