ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάλλια και εμπειρίες για το τζούντο του Άρη

Μετά από μία εβδομάδα από πολύ δυνατές προπονήσεις ανάμεσα στην ομάδα του Α.Σ. Άρης και τη φιλοξενούμενη ομάδα του Antwerp – Βέλγιο στο σύλλογο  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και δίχως τραυματισμούς το φετινό Πασχαλινό καμπ.

Όπως αναφέρει το τμήμα: “Όλοι έμαθαν κάτι, βέλτιωθηκαν, έγιναν καλύτεροι, έγιναν φίλοι!

Η συνύπαρξη των δύο ομάδων μέσα στο ίδιο dojo πρωί και απόγευμα για όλες τις ημέρες (17-25 Απριλίου) του Πάσχα άφησε πίσω της το ατομικό θετικό της στίγμα πάνω στον κάθε ένα από τους αθλητές και τους προπονητές.

Στον Α.Σ. Άρη είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ευχαριστούμε την ομάδα του Βελγίου που μας τίμησε με την παρουσία της, ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις!

Άλλωστε το τζούντο όπως όλοι γνωρίζετε είναι πολλά πράγματα, πάνω από όλα όμως είναι φιλία και αγάπη”!

Από κει και πέρα, η ομάδα των μικρών του Άρη που συμμετείχε στο Λιτόχωρο κατάφερε για άλλη μία φορά να κάνει υπερήφανους τον σύλλογο και να φέρει 5 μετάλλια τα οποία χάρηκαν όλα τα παιδιά, οι προπονητές, οι γονείς και φίλου του τμήματος.

Όπως αναφέρει το τμήμα:

“Πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά Όλυμπος Cup που διεξήχθει στις 8 Απριλίου διακρίθηκαν οι μικροί αθλητές:

α) 2-η θέση στους έφηβους στα -73 κιλά εφήβων ο Αθανάσιος Μυλωνέλης
β) 3-η θέση στις νεανίδες στα -52 κιλά η Ελένη Δασκοπούλου
γ) 3-η θέση στις κορασίδες Ά στα -57 κιλά η Ματουσίδη Αικατερίνη
δ) 2-η θέση στους παίδες Β΄ στα -38 κιλά ο Αλεξίου Μιχαήλ
ε) 3-η θέση στους παίδες Β΄ στα -50 κιλά ο Καϊτεζίδης Γεώργιος

Στον Α.Σ. Άρη είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα παιδιά που διακρίθηκαν αλλά και για τα παιδιά που αποκόμισαν σημαντική αγωνιστική εμπειρία και θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στα τουρνουά που θα ακολουθήσουν. Οι επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα συλλογικής και μακροχρόνιας προσπάθειας των παιδιών, των προπονητών και των γονιών τους”.

To Top