Μετά τα καλά Χριστούγεννα, να κάνει και καλή… Πρωτοχρονιά!

Φτάνοντας στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της χρονιάς κι εκεί που λες πως δεν υπάρχει γυρισμός, οι παίκτες του Άρη έβγαλαν την ύστατη στιγμή φιλότιμο και καρδιά και απέδειξαν ότι, θα το παλέψουν. Με την ανατροπή πρόκριση στην Κομοτηνή ο Άρης επανήλθε στα καλά αποτελέσματα και τουλάχιστον το παιχνίδια που έπρεπε περισσότερο από όλα τα άλλα φέτος να κερδίσει το κέρδισε. Τώρα η ομάδα έχει καθήκον να κάνει και το ίδιο με τη Δόξα Δράμας, ώστε να πάει με άλλο αέρα (ψυχολογίας και γοήτρου) στη νέα χρονιά και να αναζητήσει κάτι το διαφορετικό.

Αυτό θα συμβεί και με τις ανακατατάξεις στο ρόστερ (αποχωρήσεις πρώτα και αφίξεις έπειτα), όμως πρώτιστα με τη νίκη κόντρα στη Δόξα στο σημερινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, PRESSARIS, novasports1).

Οι «κίτρινοι» ουσιαστικά με φόρα από την πρόκριση κόντρα στον Πανθρακικό, θα επιδιώξουν μία νίκη και μάλιστα με πειστικό τρόπο, μπροστά στο… διψασμένο κοινό τους τη φετινή χρονιά.

Οι σκέψεις του Πρόμπιερζ

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ προσανατολίζεται σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα, προκειμένου να καθαρίσει από νωρίς με τη νίκη, ούτως ώστε να μπορέσει ο Άρης να «ξεμπουκώσει» και να κάνει μία εμφάνιση που θα αφήσει μία γλυκιά γεύση, σε μία όχι και τόσο… εύγευστη χρονιά. Ο Πολωνός τεχνικός θα προχωρήσει σε μόλις μία αλλαγή στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο ΔΑΚ.

Ο Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος έδειξε πολύ ορεξάτος και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή θα πάρει τη θέση του Οικονομόπουλου και θα είναι ο παρτενέρ του Τσέζαρεκ στην κορυφή. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα 10/11 θα παραμείνουν ως είχαν. Ο Βελλίδης θα βρεθεί στα γκολπόστ, με τους Μίσελ, Λαζαρίδη, Ντίκο και Καζναφέρη από μπροστά του σε διάταξη από αριστερά προς δεξιά. Στον άξονα του κέντρου θα παίξουν ο Κατίδης με τον Τόχα, ενώ στις… μπάντες θα βρεθούν ο Νέτο με τον Ουμπίντες, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Την αποστολή θα συμπληρώσουν οι Γιακούποβιτς, Οικονομόπουλος, Ακόστα, Παπαζαχαρίας, Τριανταφυλλάκος, Σανκαρέ και Καπετάνος. Από αυτήν εξάλλου για διάφορους λόγους αποκλείστηκαν οι Πρίττας, Διούδης, Παπαστεριανός, Καστίγιο, Βράνιες, Γκαρσία, Σηφάκης, Πορτίγια και Ρικάρντο Φατί.

Αναλυτικά, η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ούμπιντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα, Γιαννιώτας. 

Τα πλάνα του Κατσαβάκη

Στην αντίπερα όχθη ο Μάκης Κατσαβάκης, δεν έχει και πολλά περιθώρια αλλαγών και επιλογών. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την έναρξη του αγώνα θα ξεκινήσει κάτω  από τα δοκάρια ο Σέρεμετ. Δεξιά στην άμυνα ο Βέρτζος, αριστερά ο Κανακούδης και κεντρικό δίδυμο οι Τριποτσέρης και Λεονάρντο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Λίμα Σάντος και Αμπουμπακάρι. Δεξιά στην επίθεση ο Κουμπρόγλου, αριστερά ο Σικαλιάς και πίσω από τον επιθετικό ο Αραβίδης, ενώ στην κορυφή θα κινηθεί ο Βάντερσον.

Ο Κατσαβάκης (ο οποίος περιμένει πως και πως την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο) δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Αγγελούδη (είναι δανεικός από τους Θεσσαλονικείς), Τοπούζη, Κάπελ, Νιάρο, Δαύκο και Πιτσόκο, αλλά μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Μπριλάκη και Στεργιανό. 

Αναλυτικά, η 18μελής αποστολή: Βέρτζος, Κανακούδης, Λίμα, Λεάντρο, Σοϊλέδης, Γκαμπόρ, Πιτσόκος, Αραβίδης, Ρόκα, Ρούτσης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Βάντερσον, Στεργιανός, Μπριλάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης από τον Σύνδεσμο Ρεθύμνου.

Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top