ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά τις γελοιότητες, η αυτοκριτική του Δημόπουλου: “Η άμυνα μας, παιδική χαρά”

Αφού έδωσε το σόου του, προκαλώντας… θυμηδία και μόνο, ο Θανάσης Δημόπουλος, αποφάσισε να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας, κάνοντας την αυτοκριτική του, μετά την ήττα (3-1) από τον Άρη για τον Πανελευσινιακό.

Οι παίκτες της Ελευσίας παρότι προηγήθηκαν δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έμειναν για 5ο διαδοχικό ματς χωρίς πόντο, υποκύπτοντας στην ανωτερότητα του Άρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 11 από τα 14 γκολ η ομάδα της δυτικής Αττικής τα έχει δεχτεί στα πρώτα 45λεπτα των αγώνων που έχει δώσει. Τη Δευτέρα (12/12), λοιπόν, οπότε και ξεκίνησε η προετοιμασία ο Θανάσης Δημόπουλος επεφύλασσε… γκάζια στους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας κατά μέρος τις κορώνες για αδικίες και άλλα φαιδρά.

«Η άμυνά μας ήταν παιδική χαρά», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στους ποδοσφαιριστές ο Δημόπουλος, ενώ τόνισε πως περιμένει να δει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια.

Εξάλλου, την Τετάρτη (14/12) ο Πανελευσινιακός υποδεχεται τον ΠΑΟΚ και πρόθεση είναι να αγωνιστούν οι βασικοί για να δείξουν οι «κυανόλευκοι» αξιοπρεπές πρόσωπο. Για να δούμε…

To Top