ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την διαδικασία επιτήρησης, η ΠΑΕ Άρης περιμένει το “πράσινο φως” και για Σούπερ Λίγκα

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε προ ολίγων ημερών κι επίσημα την διαδικασία της επιτήρησης η ΠΑΕ Άρης, με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, να ανάβει το “πράσινο φως”…

Συγκεκριμένα, έφτασε χαρτί στην ΠΑΕ Άρης, με την εισήγηση του διευθυντή της επιτροπής αδειοδότησης Γιώργο Δημητρίου, η οποία αναφέρει ότι οι κιτρινόμαυροι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης, ανάβοντας ουσιαστικά το “πράσινο φως” και για την αδειοδότηση!Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η θετική εισήγηση και το “ΟΚ” για την επιτήρηση είναι ουσιαστικά ο προάγγελος της αδειοδότησης, βασικός στόχος της ΠΑΕ Άρης για να συνεχίσει την διαδικασία επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία.

‘Αλλωστε, αυτό είναι που “καίει” πλέον τους ιθύνοντες του Άρη στην Αλκμήνης. Να εξασφαλίσουν δίχως εμπόδια την επιστροφή τους στη φυσική τους θέση.

Πέρα από τους διακανονισμούς και την τακτοποίηση των οφειλών της ΠΑΕ, προς παίκτες, Δημόσιο κτλ. έχει υπάρξει μελέτη για τις ακαδημίες και όλα όσα επιβάλλει η διαδικασία για τη Σούπερ Λίγκα.

Αισιοδοξία υπάρχει διάχυτη και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η νέα προθεσμία που έχει δοθεί από την ΕΠΟ, προκειμένου να ανοίξουν οι φάκελοι και να παρθούν οι πρώτες αποφάσεις.

To Top