Μετά την πρώτη νίκη… 2.15

Ο Ιεμέλο το έβαλε το γκολ, δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον Μαρκόνι ή τέλος πάντων κάποιον άλλο παίκτη της Πίζα και έτσι χάθηκε το GG. Serie B πάντως έχει και σήμερα…

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Τράπανι πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην φετινή σεζόν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο…4-2 στο Αλμπέρτο Πίκο επί της Σπέτσια! Ήταν η επιτυχία που χρειαζόταν η ομάδα του Μπαλντίνι για να ανέβει το ηθικό των παικτών. Εξάλλου είχε προηγηθεί και η λευκή ισοπαλία με την Κρεμονέζε που μπορεί να θεωρηθεί ως πρώτο δείγμα βελτίωσης. Το σίγουρο είναι ότι πλέον επικρατεί αισιοδοξία για νέα νίκη.

Η Γιούβε Στάμπια ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Τσιταντέλα και παρέμεινε κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις ένας βαθμός σε έξι αγωνιστικές, χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 2 γκολ ενεργητικό αλλά και άμυνα με 12 γκολ παθητικό! Φαντάζει λίγο περίεργο που παραμένει ο Καζέρτα στην θέση του αλλά απόψε μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του. Δεν νομίζω ότι έχουν την απαραίτητη ψυχολογία για να πάρουν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι.

Και δεύτερο σημείο από την συγκεκριμένη κατηγορία. Ο ηρωισμός της Πορντενόνε σε συνδυασμό με την αθλιότητα της Κιέβο στέρησαν από την στήλη ένα καλό ταμείο την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο οι νεροβέρντι είναι πιθανό να πληρώσουν σήμερα τις δύο σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Η Έμπολι πορεύεται αήττητη και με μία ακόμα σοβαρή εμφάνιση θα πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στην ουδέτερη Dacia Arena.

Η Λίβερπουλ έχει το απόλυτο στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Με όσα έχει πετύχει η Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία διετία οι κόκκινοι αντιλαμβάνονται πως για να έρθει επιτέλους ο τίτλος είναι αναγκαίο να μην χαθούν βαθμοί σε αγώνες που θεωρούνται μεγάλο φαβορί. Όπως σήμερα δήλαδη, παρότι αντίπαλος είναι η πολύ καλή έως τώρα Λέστερ. Δεν υποτιμώ τις «αλεπούδες» αλλά από την άλλη πλευρά σπάνια βρίσκω και άσο της Λίβερπουλ στο 1.50.

Και θα τον συνδυάσω με μία διπλή ευκαιρία από την Τσάμπιονσιπ. Η Μπρίστολ Σίτι κόλλησε με τις ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα και το 1-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ αποτέλεσε την τέταρτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Παραμένει ωστόσο αήττητη μετά την πρεμιέρα και θα βρει απέναντί της μία προβληματική Ρέντινγκ που θα παρααταχθεί χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της στην μεσαία γραμμή.

Θα κυνηγήσω και την πρώτη ισοπαλία της Νόργουιτς στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι πιο ανταγωνιστική στο Κάροου Ρόουντ και ο Πούκι φορμαρισμένος αλλά η Άστον Βίλα έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια έως τώρα και ξέρει πως μπορεί να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό από τα «καναρίνια».

Θες να μάθεις τι παίζει με το novibet bonus; Δες στο Bet-hoven.net!

To Top