ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μετά τις 10 Αυγούστου οι εξελίξεις για την άνοδο”

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Καραϊσκάκη, Οδυσσέας Δράκος, μίλησε  για την προσπάθεια τόσο της ομάδας, όσο και του Άρη για την άνοδο στη Φούτμπολ λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το ενδεχόμενο αγώνων μπαράζ: «Το πιθανότερο είναι να γίνουν αγώνες μπαράζ, γιατί οι κενές θέσεις θα είναι δύο ή τρεις και οι ενδιαφερόμενες ομάδες τέσσερις. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν τα μπαράζ».

Για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει μπαράζ: «Η ομάδα μας έχει κρατήσει ένα μεγάλο μέρος του περσινού κορμού και ότι προλάβουμε αφού πάρουμε τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική θα ενισχυθούμε. Βέβαια προκύπτουν και άλλα ζητήματα, όπως η σύσταση ΠΑΕ, η κάλυψη μετοχικού κεφαλαίου. Είναι εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτές τις τέσσερις ομάδες να φανούν συνεπείς στις διορίες που δίνει ο κανονισμός, αλλά φαντάζομαι όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις θα δοθεί κάποια παράταση».

Για την κοινή προσπάθεια των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής: «Μιλάω με τους ανθρώπους του Άργους, μιλάω και με τους ανθρώπους του Άρη. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία δυνατότητα και κακώς έχουν δημιουργηθεί διάφορες παρεξηγήσεις. Η θέση της ΕΠΟ και της Φούτμπολ λιγκ ήταν σαφής από την αρχή. Η μεν ΕΠΟ δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Η δε Φούτμπολ λιγκ ζήτησε να γίνει Πρωτάθλημα όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Εμείς οι τέσσερις ομάδες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να περιμένουμε εάν ασκήσει έφεση ο Λεβαδειακός ή ο Απόλλωνας Σμύρνης για τη χθεσινή απόφαση της Κέρκυρας. Πρέπει να περιμένουμε να επικυρωθούν οι βαθμολογίες για να μπορούν να τρέξουν οι εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις μετά τις 10 Αυγούστου θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις. Αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, αυτό είναι δική μου εκτίμηση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπορεί να εκδώσει απόφαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Εγώ ανέφερα ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, το οποίο είναι πιθανό να τηρηθεί, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι μήνας Αύγουστος, μήνας των διακοπών για πολλούς. Δυστυχώς και οι τέσσερις ομάδες εάν αγωνιστούν στη Φούτμπολ λιγκ θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν θα έχουν προλάβει να κάνουν τις κινήσεις που θα ‘θελαν».

Για την περσινή αποτυχία να τερματίσει πρώτος: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Ένα ντέρμπι ήταν με τα Τρίκαλα, στο οποίο εμείς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Οι αντίπαλοι δεν έκαναν κάτι το θεαματικό, αλλά ήταν πιο έμπειροι. Όπως λέει και ο νόμος του ποδοσφαίρου, όποιος χάνει ευκαιρίες το πληρώνει. Μας στοίχισε πολύ που χάσαμε πέντε τετ-α-τετ».

Αν η παρουσία του Άρη διευκολύνει ή εμποδίζει την προσπάθεια των άλλων ομάδων: «Δεν θέλω να απαντήσω τώρα. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω αργότερα. Δεν έχει νόημα να πω κάτι τώρα».

To Top